BL: a madridi kapitány nagy reményeket fűz Milánóhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.18. 19:27
A spanyol bajnokságban Diego Simeone vezetésével egyre inkább megacélosodó Atlético Madrid a labdarúgó BL szerdai játéknapján a Milan vendégeként lép pályára a nyolcaddöntő első felvonásán. Gabi, a madridiak csapatkapitánya tiszteli a szerinte favoritként elkönyvelt olaszokat, de már csak edzőjük miatt is gólokkal készül a milánóiak ellen.

 

„Tiszteletem a Milant és a történelmét, nem véletlenül ellenfelünket tartják favoritnak – nyilatkozta Gabi, az Atlético Madrid csapatkapitánya. – Nekünk azonban komoly terveink vannak a milánói mérkőzéssel kapcsolatban, de a győzelemért rengeteget kell dolgoznunk. Ha a ránk jellemző stílusban tudunk teljesíteni, jó eredményt érhetünk el, ami bizakodást adhat a hazai visszavágóra.”

A madridiakat irányító Diego Simeone az Inter és a Lazio játékosaként több alkalommal játszhatott a Milan ellen, Serie A-s góljai mintegy üzenetértékűek a holnapi BL-összecsapás előtt.

„Tudjuk, hogy ez rendkívül fontos mérkőzés, igazi presztízscsata lesz a számára, remélem, edzőként is lesz alkalma gólt ünnepelni a Milan ellen” – futott egy erősen udvariaskodó tiszteletkört Gabi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik