BL: Jobban ki tudtuk használni a széleket - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.03. 00:02
A Real Madrid labdarúgócsapatát irányító Carlo Ancelotti szerint annak köszönhetik az FC Köbenhavn elleni 4–0-s BL-sikerüket, hogy az eddigieknél jobban sikerült kihasználniuk a széleket.

„Ma kiegyensúlyozottabbak voltunk. Változtattunk a rendszerünkön, hogy jobban ki tudjuk használni a széleket, és több üres területet nyissunk” – mutatott rá győzelmük taktikai hátterére Carlo Ancelotti.Carlo Ancelotti.

Pepe szerint viszont elsősorban a lelki tényezők miatt nyertek ilyen nagy különbséggel:

„Az volt a legfontosabb, hogy nagyon akartuk ezt a győzelmet – mondta a Real Madrid portugál válogatott védője. – Az egész csapat keményen dolgozott a mérkőzésen, ezzel pedig megkönnyítettük a saját dolgunkat. A Köbenhavn pontot rabolt a Juventustól, szóval erős csapat.”

A dán csapatot irányító Stale Solbakken szerint a harmadik gól törte meg őket. „A második gólig elfogadható volt a teljesítményünk – értékelt a Köbenhavn edzője. – Aztán elkövettünk egy hatalmas hibát, amiből megszületett a harmadik találat, a negyediknél pedig a középpályán nem álltunk a helyzet magaslatán.”

A vendégek izlandi védője, Rúrik Gíslason a következőt nyilatkozta: „Kikaptunk, és az emberek a vereségünkre emlékeznek majd. Lehet azt mondani, hogy nem voltunk ma elég erősek, de én inkább úgy érzem, hogy az erősségeinket nem a megfelelő módon használtuk ki.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik