Samuel Eto’o hosszabb időre kidőlt a sorból

Vágólapra másolva!
2006.09.28. 09:04
Megsérült és le kellett cserélni Samuel Eto'ót, a Barcelona csatárát. A kameruni futballista porcleválás miatt több hónapig nem léphet pályára.
Lionel Messi a 89. percben egyenlített
Reuters
Lionel Messi a 89. percben egyenlített
Lionel Messi a 89. percben egyenlített
Reuters
Lionel Messi a 89. percben egyenlített

Bár nagy az öröm a Barcelonánál a sírból visszahozott pont miatt, a Werder Bremen elleni mérkőzés áldozatokkal is járt a katalán csapat számára: Samuel Eto’o ugyanis hónapokra harcképtelenné vált.

A kameruni támadó a 65. percben maradt a földön, hordágyon vitték le a pályáról, és az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy levált a térdében a porc. A sérülés miatt körülbelül két-három hónapig nem számíthat rá Frank Rijkaard vezetőedző.

Az a Frank Rijkaard, aki nagyon örült a pontszerzésnek, és méltatta a brémaiakat is.
„A német csapat nagyon erősen kezdett, sokáig nyomás alatt tartott bennünket. Puyol szerencsétlen öngólja után sem adtuk fel, és az utolsó húsz percre átvettük az irányítást. Messi gólja nagyon szép volt, jó eredménynek tartom az idegenbeli döntetlent.”

Thomas Schaaf, a Werder Bremen edzője felemás érzésekkel értékelte az eredményt:
„Természetesen amiatt csalódott vagyok, hogy a Barcelona az utolsó pillanatokban egyenlíteni tudott, de a mutatott játékunkkal maximálisan elégedett lehetek. Ez a teljesítmény biztató a jövőre nézve. A nézők mindenesetre jól szórakozhattak, hiszen kiváló meccset láttak.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik