Atlétikai vb: Minden pillanata egy csoda volt, mindjárt most is sírok – Takács Boglárka

Vágólapra másolva!
2023.08.20. 14:04
Takács Boglárka válláról lekerült egy teher azzal, hogy bejutott a női 100 méteres síkfutás elődöntőjébe a budapesti világbajnokságon. Ezzel mindenképpen meg akarta ajándékozni a hazai közönséget, akik olyan fantasztikus hangulatot teremtettek a futama során, hogy annak minden pillanatát csodaként élte meg. 

„Egy csoda volt minden pillanata, mindjárt most is sírok. Amikor tegnap elkezdődött a világbajnokság és néztem otthonról a többi magyar versenyzőt, már akkor is megkönnyeztem egy-egy bemutatást. Tévén keresztül is átjött, milyen fantasztikus hangulatot varázsol a magyar közönség. Fantasztikus!” – mondta Takács Boglárka, aki hétfő este ezt még egyszer átélheti, hiszen érdekelt lesz a női 100 méteres síkfutás elődöntőjébe.

Videónkban részletesen is beszél a futamáról, valamint azt is elmondja, hogy az elődöntő jutással lekerült róla egy teher, így ott már örömfutást láthatunk tőle.

AZ ATLÉTIKAI VB-RŐL SZÓLÓ ÉLŐ HÍRFOLYAMUNK IDE KATTINTVA KÖVETHETŐ.

19. ATLÉTIKAI VILÁGBAJNOKSÁG, BUDAPEST
100 MÉTERES SÍKFUTÁS, NŐK
ELŐFUTAMOK

1. Richardson (amerikai) 10.92 mp
2. Swoboda (lengyel) 10.98
3. Alfred (Saint Lucia-i) 10.99
…19. Takács 11.18

Az atlétikai vb-ről a Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja:Csinta Samu, Németh Andrea, Patai Gergely, Vincze Szabolcs, Nagy-Pál Tamás (videó), Pusztai Viola (videó), Szabóky Zsolt (videó), Árvai Károly (fotó), Szabó Miklós (fotó), Török Attila (fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik