Bolt: Aki szereti a laza embereket, Jamaicába jöjjön nyaralni

juniorsport.hu juniorsport.hujuniorsport.hu juniorsport.hu
Vágólapra másolva!
2008.09.03. 09:06
Címkék
Az olimpia után Európában turnézó csodasprinter, Usain Bolt valósággal fürdik a népszerűségben, imádja a szurkolók rajongását, élvezi, hogy minden újságíró csak rá kíváncsi. És ha már itt van az öreg kontinensen, hazáját is igyekszik népszerűsíteni.
Bolt az olimpia óta nagyszerűen érzi magát
Fotó: MTI/EPA
Bolt az olimpia óta nagyszerűen érzi magát
Bolt az olimpia óta nagyszerűen érzi magát
Fotó: MTI/EPA
Bolt az olimpia óta nagyszerűen érzi magát

Usain Bolt, a pekingi olimpiám három aranyérmet szerző jamaicai atléta minden szórakozni vágyó embernek ajánlja hazáját.

„Aki rajong a melegért, szereti a laza embereket és a mindennapos bulizást, annak azt tanácsolom, legközelebb Jamaicába jöjjön nyaralni” – népszerűsítette hazáját Bolt.

Boltot persze a sajtó igyekszik valamilyen módon az olimpia másik szupersztárjával, a nyolc aranyat nyerő Michael Phelpsszel is összevetni. Legutóbb például azt kérdezték tőle, hogy ő is olyan rettenetesen sokat – napi tizenkétezer kalóriát tartalmazó ételt – eszik-e, mint az amerikai.

„Nem vagyok diétán, jól teletömöm magam, de nem eszem igazán tudatosan – válaszolta a 22 éves atléta. – Különösen a svájci csokit szeretem, abból kilószámra tudnék magamba tömni.

Talán nem véletlen: ez utóbbi mondatot éppen egy svájci verseny, a lausanne-i gála előtt mondta…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik