Man. City: Gabriel Jesus már tavasszal visszatérhet?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.04. 12:11
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City támadója, Gabriel Jesus a lábközépcsonttörésből való felépülését követően elkezdte az edzéseket, és van rá esélye, hogy akár már a tavasszal visszatérjen tétmérkőzésen.

Korábban a csapat menedzsere, Pep Guardiola úgy nyilatkozott, miszerint Gabriel Jesus nagy valószínűséggel kihagyja a szezon hátralévő részét, a támadó azonban gyorsabban gyógyul a vártnál. Hétfőn már az edzéseket is elkezdhette, így van rá esély, hogy még ebben az idényben pályára léphet tétmérkőzésen.Pep Guardiola úgy nyilatkozott, miszerint Gabriel Jesus nagy valószínűséggel kihagyja a szezon hátralévő részét, a támadó azonban gyorsabban gyógyul a vártnál. Hétfőn már az edzéseket is elkezdhette, így van rá esély, hogy még ebben az idényben pályára léphet tétmérkőzésen.

A hatszoros válogatott játékost télen vásárolta meg a manchesteri klub a brazil Palmeirastól. Angliai bemutatkozása remekül sikerült, öt mérkőzésen három gólt szerzett, mielőtt a Bournemouth elleni, február 14-ei bajnokin lábközépcsonttörést szenvedett volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik