Man. City: Guardiola nem biztos Jesus tavaszi visszatérésében

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.02.17. 18:06
Josep Guardiola nem sietteti Gabriel Jesus visszatérését – a Manchester City menedzsere szerint elképzelhető, hogy a lábközépcsonttörést szenvedő, csütörtökön megoperált brazil játékos legközelebb csak a következő idényben lép pályára mérkőzésen.

„Nagyon fontos, hogy teljesen felépüljön. Akkor játszik újra, amikor készen áll. Nem tudom, hogy ez az idény végén vagy a következő szezonban jön-e majd el” – mondta Pep Guardiola, a Premier League-ben második helyen álló manchesteriek szakvezetője.„Nagyon fontos, hogy teljesen felépüljön. Akkor játszik újra, amikor készen áll. Nem tudom, hogy ez az idény végén vagy a következő szezonban jön-e majd el” – mondta Pep Guardiola, a Premier League-ben második helyen álló manchesteriek szakvezetője.

A 19 éves labdarúgót Barcelonában műtötték meg, ott is kezdi majd meg a rehabilitációt, amely becslések szerint várhatóan két-három hónapot vesz igénybe.

A hatszoros válogatott játékost télen vásárolta meg a manchesteri klub a brazil Palmeirastól. Angliai bemutatkozása remekül sikerült, öt mérkőzésen három gólt szerzett. A súlyos sérülés a hétfő esti, Bournemouth elleni bajnokin érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik