Tottenham: megegyeztek az „új Modriccsal” - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 10:32
null
Amilyen „kicsi”, olyan sokat érhet Alen Halilovic, aki a BL-ben már a „nagy” Zlatan Ibrahimovic ellen is játszhatott (Fotó: archív)
Horvát lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur mindenben megállapodott a Dinamo Zagreb horvát középpályásával, az „új Modricnak" is becézett Alen Haliloviccsal.

 


A 17 esztendős futballistáért a Spurs állítólag 15 millió fontot (17 és fél millió euró, ami nagyjából 5 milliárd forint) fizetne, azonban ezért az összegért Tin Jedvaj játékjogát is szeretné megszerezni a Dinamo Zagrebtól. Mirko Barisic, a zágrábiak elnöke az átigazolásokkal kapcsolatban elmondta: Halilovicék valóban távoznak a klubtól, de az még nem publikus, hogy hová.

„Már mindkét játékos ügyében megszületett az egyezség, azt azonban még nem árulhatom el, hogy mely csapathoz igazolnak. Van azonban, amit már most is elmondhatok: az egyikük csak jövőre csatlakozik az új klubjához, és az átigazolási összegük eléri a 20 millió eurót is" – mondta Barisic a Sportske novostinak.

A londoniak mellett korábban a Manchester City érdeklődéséről is lehetett hallani a horvát futball legnagyobb reménységének tartott Halilovic kapcsán, így egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy a fiatal középpályás Angliában folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik