Sörözve szidta az ellenfelet, most felrobbantotta az internetet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.22. 10:22
Ki az a Gordon Hill? Erre a kérdésre egy héttel ezelőtt nagy valószínűséggel senki sem tudta volna a választ, az internet segítségével ennyi idő azonban bőven elég ahhoz, hogy valaki világsztár legyen…

Gordon Hill jó szokásához híven minden találkozóra kilátogat, amelyen kedvenc együttese, a félprofinak számító Wealdstone FC lép pályára.

Nagyjából egy évvel ezelőtt is így tett, és ahogy azt szokta, néhány korsó sört is legurított, mielőtt kibotorkált a pálya szélére.

Egy apró változás volt csak, valaki kivételesen megkérdezte, mégis miért szidja az ellenfelet a „You got no fans!”, azaz a „Nincsenek szurkolóitok!” rigmussal. Gordonnak ennyi elég is volt, érezte magában az erőt, így finoman összeveszett az úriemberrel, aki kérdőre vonta.



Itt véget is érhetett volna a történet, ám jött az internet... Pár héttel ezelőtt ugyanis valaki rátalált az alig több mint félperces videóra a YouTube-on, és úgy döntött, ez az alkotás tökéletes lesz arra, hogy megzenésítse.

Felkereste hát Hillt, összedobtak egy klipet, ezt követően pedig jött az igazi sokk, a felturbózott szám megrengette az internetet.

A videómegosztóra „Wealdstone Raider – You Got No Fans” címmel felkerülő slágergyanús szösszenet néhány nap alatt megszállta Nagy-Britannia sportkedvelő közönségének monitorját és hangfalát.

Rio Ferdinand is leborult (Fotó: dailymail.co.uk)
Rio Ferdinand is leborult (Fotó: dailymail.co.uk)

A szám, amely egyszerű poénnak indult, jelenleg a hivatalos angol zenei toplista ötödik helyét foglalja el, és úgy becsülik, karácsonyra a lelkes rajongók segítségével ez lesz az első.



Nem csoda ezek után, hogy Hill igazi sztárnak számít Angliában, és sorra kapja a meghívásokat a fellépésekre. Legutóbb épp a darts-vb-n tűnt fel, ahol két csinos lány társaságában nézelődött Phil Taylorék mellett.

A darts-vb-n is feltűnt Gordon Hill (Fotó: dailymail.co.uk)
A darts-vb-n is feltűnt Gordon Hill (Fotó: dailymail.co.uk)

Az igazi karácsonyi történet csak most jön: Hill közölte, nem akar meggazdagodni, így a szám megvásárlása után kapott szerzői jogdíjakat azonnal átutalja a Wealdstone FC utánpótláscsapatának, valamint a helyi kórháznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik