Real Madrid: váratlan döntés, sztárkapus érkezik Angliából?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.30. 15:44
A Real Madridnál Iker Casillas távozása után hónapokig téma volt a kapuskérdés, ám végül Keylor Navas örülhetett, és a Costa Rica-i meghálálta a bizalmat. Most azonban újra szárnyra kapott egy pletyka…

A kapusposztra a blancók kiszemeltje a Manchester United kapusa, David de Gea volt, ám a spanyolt egy baki miatt nem tudta a fővárosba költöztetni a Real vezetősége.

Az OkDiario beszámolója szerint azonban most újabb név került fel a lehetséges érkezők listájára Madridban, a Chelsea kapusa, Thibaut Courtois szeretne a királyiak mezében védeni.

A beszámolók szerint a belga kapus a gyenge szezonkezdet után szívesen búcsút intene Londonnak, első számú célállomása Spanyolország, az ügynöke már egyeztetett is a Real Madriddal.

Courtois-nak Angliából is akadna ajánlata, ha a váltás mellett döntene (állítólag a Manchester City is vinné), ám a kapusnak hiányzik Spanyolország.

Állítólag már „csak” a kluboknak kell megegyezni a transfermarkt.de által 35 millió euróra értékelt kapusról, a játékos ugyanis már döntött: a blancókhoz akar szerződni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik