PL: klubhűség - 3 kiló mell sem adta el az Arsenal-mezt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.10. 19:55
null
Mellesleg nem mindegy, hogy ki melyik csapatnak szurkol Észak-Londonban
A TalkSPORT sajátos ötlettel próbálta szívatni a Tottenham-szurkolókat az Arsenal elleni városi derbi előtt. Már, ha szívatásnak lehet nevezni, hogy néhány kiló női mell látványáért az utált csapat mezét kell felvennie valakinek.

Pontosabban előbb levennie az óriásmellekkel ellátott, úgynevezett „page 3 modellről”. Az angol kifejezést a The Sun alkotta meg, a lap először 1970-ben rakott be nem csak minőségi, hanem mennyiségi mellel rendelkező topless modellt az újság harmadik oldalára.

A kis kulturális kitérő után azonban vissza a meccs előtt történtekhez: adott egy vörös hajú lány, akinek – és ez még téli kabáton keresztül is jól látszik –, óriási tüdeje van. Fel is ajánlja a Tottenham-szurkolóknak, hogy cseréljenek vele felsőt. A futballfanok pedig nem puhány legények, pláne nem Angliában – valaki határozottan, van aki kissé vonakodva, de beleegyezik a mezcserébe.

És itt jön a poén: bájos főszereplőnk kebleit ugyanis egy Arsenal-szerelés fedi, ami egy Spurs-szurkoló számára olyan mint egy méhkas – egyikbe sem szívesen bújna bele. A sport szépségét (meg persze az ellenfél utálatát) kiemelő történet végül azzal zárul, hogy egyik Tottenham-rajongó sem él a lehetőséggel. A mezek, a mellek maradnak a helyükön.

Az igazi happy end pedig: Tottenham–Arsenal 2–1...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik