D. Á. 2020.04.06 15:06 Frissítve: 2020.04.06 17:37

PL: „Kijelenthetjük, hogy Pogba megbukott a Man. Unitedben”

A Manchester Unitedet már többször összeboronálták az Aston Villa csapatkapitányával, Jack Grealishsel. A birminghami klub korábbi labdarúgója, Andy Gray szerint az MU-nak el kellene adnia Paul Pogbát, s a 24 esztendős angol középpályással pótolni őt – írja a goal.com.

Valóban jobb lenne Grealish az MU-ban, mint Pogba? (Fotó: Twitter/Goal)

 

Jack Grealishnek nagy szerepe volt abban, hogy a tavalyi idényben az Aston Villa feljutott a Premier League-be, ráadásul a tehetséges játékos a legnagyobbak között is jól teljesített, amíg határozatlan időre fel nem függesztették az angol bajnokságot – hét gólt szerzett és hat gólpasszt adott 26 PL-mérkőzésén.

Az MU menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer is csak dicsérte Grealisht, amikor az Aston Villa 2–2-es döntetlent ért az Old Traffordon – a vendégek csapatkapitánya nem akármilyen gólt lőtt a meccsen.

GREALISH ZSENIÁLIS GÓLJA AZ MU ELLEN

Korábban rengeteg sajtóhír számolt be arról, hogy Paul Pogba nem érzi jól magát Manchesterben, szívesen távozna akár a Juventus, akár a Real Madrid kedvéért. A francia középpályás a jelenlegi idényben sérülésekkel is bajlódott, azonban ez sem lehet kifogás arra, hogy évek óta nem azt a teljesítményt nyújtja, amelyet elvártak volna tőle.

Ezen a véleményen van Andy Gray, az Aston Villa korábbi támadója is. Szerinte nem is kérdés, hogy a Manchester Unitednek túl kellene adnia Pogbán, s Grealishsel pótolni őt.

„Ha el tudnám adni Pogbát százmillió fontért, és a helyére hozhatnám Grealisht hetvenmillióért, azonnal megtenném. Számomra ez nem kérdés” – mondta Gray.

„Kijelenthetjük, hogy Pogba megbukott a Manchester Unitedben. Sokan kérdezik, hogy ez az ő hibája vagy a sérüléseké? Én azt gondolom, mindkettő benne van. Nem ismerem őt, ezért nem szeretnék ítélkezni fölötte, én csak arról beszélek, amit a pályán láttam tőle, az pedig nagyon kevés” – fogalmazott kritikusan a szakértő.

„A Real Madridba talán beillene, ráadásul az ügynöke is hajlana a spanyol főváros felé” – tette hozzá az Aston Villa korábbi támadója.

Grealishsel kapcsolatban a legnagyobb kérdés talán az, mennyire lesz fegyelmezetlen pályafutása során. A labdával nagyszerűen bánik, s a csapat igazi vezére is tud lenni, azonban a pályán kívül képes botrányos helyzetekbe keveredni – legutóbb az Aston Villa pénzbüntetéssel sújtotta, miután egész éjjel bulizott, majd három autóba hajtott bele, órákkal azután, hogy otthonmaradásra buzdította követőit Twitteren. 

2020.05.25 12:01:21

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (KÉPES SPORT)

„Hét-nyolc évesen csatárt játszottam, és mindig Michael Owennek képzeltem magam.”

2020.05.26 14:38:31

Angol labdarúgás NAGY PÉTER

Szálas Zoltán az angol futballisták különleges étrendjéről, a Premier League-ben megszokott menetrendről és a gyökeresen megváltozott körülményekről.

2020.05.18 22:55:07

Angol labdarúgás DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A rászakadt jólét és luxus torzíthatja az egyéniségét.

2020.05.09 11:13:39

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

A Liverpoollal megnyerte a BL-t és a klubvilágbajnokságot, alanyi jogon az Afrika legjobbjának járó díjat.

2020.05.08 23:22:52

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elegendő indok-e, hogy cirkusz kell a négy fal közé zárt, egyre fáradó népnek?