Anglia: Grealish bűnhődik, a pénzt egy kórház kapja

Vágólapra másolva!
2020.03.30. 19:03
null
Jack Grealisht megbüntették (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa megbüntette legjobb játékosát, Jack Grealisht.

 

Mint megírtuk, a 24 esztendős középpályásösszetörte az autóját,miután parkoló kocsik közé hajtott egy buli után.Jack Grealishegy 80 ezer fontos Range Rovert vezetett, amikor három parkoló autóba hajtott, ami után vélhetően hazafelé indult el egy egész éjszakás buliból hétfő reggel.

Az Aston Villa játékosa a szemtanúk beszámolója szerint minél hamarabb szeretett volna hazamenni a helyszínről, nem igazán akart válaszolni a rendőrök kérdéseire, valamint kényelmetlenül érezte magát. Ez utóbbi állítás igaz is lehet, hiszen Grealish néhány órával korábban posztolt egy videót a hivatalos Twitter-oldalán, amelyben arra buzdít, hogy mindenki maradjon otthon a koronavírus-járvány miatt.

Az Aston Villa hétfő délután reagált a történtekre: a klub csalódottan áll Grealish cselekedete előtt, aki figyelmen kívül hagyta a kormány egészségügyi kéréseit, és nem maradt az otthonában. A játékosnak pénzbüntetést kellett fizetnie, amelyet a Villa a Birminghami Egyetemi Kórháznak adományozott.

Azt nem tudni, mekkora összegű büntetésről van szó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik