PL: halálos fenyegetést is kapott Mourinho „kedvenc doktora”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.29. 19:19
Eva Carneiro először beszélt nyilvánosan azóta, hogy elköszöntek tőle az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea-nél. A csapat egykori orvosa a Telegraphnak nyilatkozott az incidens utáni életéről.

„Noha nem élek közösségi életet a neten – talán ha egyszer posztoltam életemben valamit –, a szexuális zaklatástól a halálos fenyegetésig mindenben volt részem. Ezek az alakok arctalan gyávák, és jogilag felelősségre vonhatók."

Eva Carneiro azután vált híressé, hogy a 2015–2016-os szezon legelső meccsén bement a pályára ápolni Eden Hazard-t. Az akkori menedzser José Mourinhónak nem tetszett ez, mert így az ápolással kapcsolatos szabályok miatt Hazard-nak le kellett jönnie a pályáról. Mivel egy kiállítás miatt a Chelsea akkor már csak 10 emberrel szerepelt, mindössze nyolc mezőnyjátékossal tudta fogadni a Swansea ellentámadását – Mourinho emiatt akadt ki.

A konfliktus következményeként Carneirónak mennie kellett a csapattól, s ez természetesen óriási visszhangot váltott ki. A doktornő nem hagyta annyiban a dolgot, és harcát siker koronázta.

Carneiro jelenleg saját klinikáján dolgozik Londonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik