PL: felesége is megbírságolja a menedzsert, ha szidja a bírót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 10:23
null
Warnocknak oda kell figyelnie a viselkedésére (Fotó: Action Images)
„Komoly fenyegetést” kapott Neil Warnock, az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace menedzsere, aki ezentúl feleségének is kénytelen lesz fizetni, ha kritizálja a játékvezető tevékenységét.

Steve Parish, a Crystal Palace elnöke a hét folyamán korábban figyelmeztette menedzserét, fejezze be a szövegelést, és ne vitatkozzon többet a labdarúgó-szövetséggel (FA). Warnock azonban elismerte, nem főnöke szankciójától fél a legjobban, hanem a feleségéétől.

A szakember ugyanis duplán rosszul járt a legutóbb, amikor 9000 fontot kellett fizetnie azért, mert kritizálta Craig Pawson játékvezető közreműködését a Chelsea-től elszenvedett vereség alkalmával – hazatérve a neje ugyanerre az összegre „büntette” a férjét.

„Mondtam az elnöknek, mindent megtettem azért, hogy csukva tartsam a számat, mert nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy még egyszer az eredeti büntetés dupláját kifizessem. A másik fele ugyanis a nejem zsebében landol…”– mondta Warnock.

Warnock azt reméli, Garry Monk, a Swansea menedzsere megtanítja neki, hogyan kell az FA elvárásainak megfelelően viselkedni. Miközben a Palace szakvezetője bajba került, Monk ugyanis megúszta, hogy „gusztustalan” ítéletnek nevezte Michael Oliver döntését, miután a játékvezető tizenegyest ítélt csapata ellen.

„Emlékszem, mielőtt megbüntetett volna a feleségem, azt mondta: »nehogy meglássalak úgy nyilatkozni, mint Garry Monk, különben elhagylak!«. Garryt mégsem büntették meg, ezért teljesen nyilvánvaló, hogy egy igen okos emberről beszélünk, aki tudja, mit kell mondania. Azt hiszem, szükségem lesz egy-két tanácsra tőle…”

Véget érnek a nyugodt napok? Warnock felesége bekeményített…
Véget érnek a nyugodt napok? Warnock felesége bekeményített…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik