PL: Fabregas talpalása horror volt, a Chelsea reakciója rossz vicc

Vágólapra másolva!
2016.07.28. 20:30
Cesc Fabregas teljesen érthetetlen szabálytalansággal tette kockára Ragnar Klavan szezonját a Chelsea és a Liverpool magyar idő szerint csütörtök reggeli mérkőzésén, amelyet 1–0-ra a londoniak nyertek meg.  

Brutális és meggondolatlan, mást nem lehet mondani a spanyol középpályás tettére, amelyért azonnal piros lapot kapott.

Sérülés nem lett az esetből. A lefújást követő sajtótájékoztatón a Chelsea menedzsere, Antonio Conte elnézést kért Fabregas nevében, és megvédte játékosát, mondván, egy elkésett szerelési kísérlet benne van a futballban. Hasonlóan fogalmazott a Liverpoolt irányító Jürgen Klopp is, aki elárulta, hogy a találkozó után Fabregas bement a Pool öltözőjébe és elnézést kért – ez remek gesztus volt a középpályástól.

„Néha elkésünk az életben, és olykor piros lapot kapunk érte. Főleg a futballban” – mondta Klopp a kiállításról.

Fabregas belépőjénél talán csak a Chelsea Twitter-oldalának reakciója volt erősebb. A klub a szabálytalanságot követően így fogalmazott a Twitteren: „(…)kicsit erősnek tűnik a piros lap.”



Klopp feje egyébként nem Klavan, hanem Marko Grujics miatt fáj. A középpályást agyrázkódás gyanújával vitték kórházba, Traoréval ütközött.

„A legnagyobb probléma számomra, hogy Marko Grujics kórházba került, mert emlékezetkiesése van. Ez egyáltalán nem jó. Reméljük, hogy nincs súlyos baja” – jegyezte meg a német menedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik