PL: Anderson a nyáron elhagyná a Manchester Unitedet

Vágólapra másolva!
2013.03.24. 13:29
Anderson, a Manchester United brazil középpályása az utóbbi időben Sir Alex Fergusontól kapott kevés játéklehetősége miatt a szezon végén eligazolna a Manchester Unitedtól, mert csak ebben az esetben lehet esélye bekerülni a 2014-es brazíliai világbajnokság rendező országának nemzeti együttesébe.

Több dél-amerikai klub is érdeklődik a 24 éves középpályás játékjoga iránt, de Európából is akadhat kérő. A goal.com információi szerint korábbi kenyéradója, a Porto is szívesen látná ismét soraiban a brazilt, de a portugál bajnoki címvédő csak kölcsönben szerezné meg a játékost.

A nyári átigazolási szezonban az is előfordulhat, hogy a Manchester United Andersont használja fel portói kiszemeltje, a kolumbiai támadó, James Rodriguez leszerződtetésének érdekében.

A „vörös ördögök" egy 18-24 millió eurós ajánlat esetén gondolkodás nélkül megválnának a 24 éves Andersontól, de egy meccshiányban szenvedő (12 meccs a Premier League-ben, 4 a BL-ben 2012–2013-ban) középpályásért aligha fognak ennyi pénzt kapni, így a kölcsönszerződés tűnik a legreálisabb forgatókönyvnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik