MU: Fabregast és Kroost Van Gaal miatt nem igazolták át?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 20:37
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United labdarúgócsapata Louis van Gaal döntése miatt mondott nemet az azóta már a Chelsea-ben tündöklő Cesc Fabregas, valamint a Real Madridot választó Toni Kroos szerződtetésére.

2014 májusában David Moyes távozása, valamint Ryan Giggs rövid időszaka után Louis van Gaal ült le a Manchester United kispadjára, és egy borzalmasan nehéz feladattal találta szemben magát.

Sir Alex Ferguson regnálása, valamint Moyes bukdácsolása után hatalmas űrt kellett betölteni a holland szakembernek, aki a Daily Telegraph beszámolója szerint első döntésével azonnal meghiúsított két bombaigazolást.

Az angolok beszámolója szerint David Moyes a távozása előtt két klasszis szerződtetését tűzte ki célul, az akkor még a Barcelonát erősítő Cesc Fabregasra, valamint a Bayern Münchenben futballozó Toni Kroosra akart lecsapni a nyári átigazolási időszakban.

A skót azonban nem maradhatott, így az átigazolásokról Van Gaalnak kellett döntenie, ő pedig a kukába hajította a Moyes-listát, és rövid egyeztetés után úgy döntött, a „vörös ördögök" pénzét inkább Ángel Di Maríára, valamint Marcos Rojóra költi, mivel velük hosszú távon jobban jár a klub.

Fabregas azóta vezéregyénisége lett a Chelsea-nek, 21 bajnokin két gólt szerzett, valamint 15 asszisztott jegyzett, míg Kroos a Real Madridban tündököl, egy találatnál és hét gólpassznál jár a 2014–2015-ös idényben.

Manchesterben Di María háromszor zörgette meg a hálót és hatszor hozta kihagyhatatlan helyzetbe társait, Rojo pedig 12 bajnokin lépett pályára a Premier League-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik