MU: Van Gaal ismét beszélt De Geáról, játszatná a Hull ellen

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 19:43
A Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere, Louis van Gaal pénteki sajtótájékoztatóján ismét reményét fejezte ki, hogy David de Gea nem hagyja el a csapatot a nyári átigazolási időszakban. A holland szakember elárulta, ha a spanyol válogatott felépül kisebb sérüléséből, pályára lép a Hull City elleni szezonzárón.

„Meglátjuk, hogy De Gea távozik-e, utána ráérünk beszélni a pótlásáról. Még mindig bízom benne, hogy marad” – mondta Van Gaal, aki már korábban is beszélt első számú kapusa helyzetéről. Van Gaal, aki már korábban is beszélt első számú kapusa helyzetéről.

„A Hull City ellen a legerősebb csapatot szeretném pályára küldeni, ennek pedig De Gea is tagja. Pénteken a kapusedzővel dolgozott, nem tudom, hogy vállalja-e a játékot” – tette hozzá a holland szakember.

Van Gaal elárulta, Wayne Rooney felépült a térdsérüléséből, így nincs akadálya, hogy pályára lépjen a vasárnapi találkozón.

A Manchester United a Premier League utolsó fordulójában a Hull Cityhez látogat, amely csak abban az esetben maradhat bent az első osztályban, ha megveri az MU-t.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik