MU: plusz 3 millió fontot hoz a konyhára Di María dohai képe?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.05. 10:56
null
Az ominózus kép – vajon megér kb. 1.3 milliárd forintot?
Drága közös kép készült Ángel Di Maríáról Dohában, legalábbis angol sajtóhírek szerint a Manchester United erre hivatkozva akar plusz 3 millió fontot kapni a PSG-től az argentin támadóért.

 

Állítólag ugyanis az angol klub csak arra adott engedélyt Di Maríának, hogy tárgyaljon a PSG vezetőivel, arra viszont nem, hogy közben elrepüljön Dohába. Márpedig az argentin orvosi vizsgálatára ott került sor. Ezt nem is nagyon rejtették véka alá, a szélső már a dohai reptéren, megérkezésének pillanatában mosolyogva pózolt egy helyi fiatalemberrel. A kép természetesen rögvest hódító útjára indult az interneten. Gyorsan bejárta a világot, és miért pont Manchesterben kerülte volna el a klubvezetők figyelmét.

Arról már kedden beszámolhattunk – még szintén sajtóhírekre hivatkozva –, hogy Dohában megejtették az orvosi vizsgálat, a hivatalos bejelentés pedig bármelyik pillanatban megtörténhet.

A 27 éves futballistát egy évvel ezelőtt brit rekordot jelentő 59.7 millió fontért szerződtette a manchesteri klub a Real Madridtól, és a legfrissebb hírek szerint 43 millió fontot kap érte. Ami lehet 46 millió font is, ha sikerül a büntetést is behajtani a PSG-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik