MU: Mourinho őket próbálta lecsendesíteni a meccs után – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.28. 18:52
José Mourinho nem arról híres, hogy visszafogná magát bármilyen szituációban. Amikor veszít az együttese, azért hangos, ha nyernek, azért. A Tottenham legyőzése után sem óvatoskodott a Manchester United menedzsere…

Mint arról beszámoltunk, a Manchester United a csereként beálló Anthony Martial találatával 1–0-ra legyőzte a Tottenham Hotspurt az angol labdarúgó Premier League 10. fordulójának rangadóján.a Manchester United a csereként beálló Anthony Martial találatával 1–0-ra legyőzte a Tottenham Hotspurt az angol labdarúgó Premier League 10. fordulójának rangadóján.

A lefújást követően José Mourinho azonnal a kamerát kereste, most pedig azt is megtudtuk, kinek szólt a mutogatás – legalábbis kaptunk egy nem túl finom utalást erre…



„Dumálni mindenki tud, az a legegyszerűbb. Ideje, hogy azok, akik túl sokat beszélnek, végre lecsendesedjenek egy kicsit. Nyugi, pihenjetek egy kicsit! Nem kell idegeskedni, nyugi, nyugi! Ez természetesen nem az ellenfélnek szólt, ők tökéletesen végezték a munkájukat. Tudják úgyis, kikről beszélek…” – utalt ezzel Mourinho a csapatát folyamatosan kritizáló drukkerekre.

A Manchester United elképesztő hazai sorozata a Spurs legyőzésével tehát folytatódik, a „vörös ördögök” 2016 szeptembere óta nem kaptak ki az Old Traffordon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik