MU: már a szombati vereség előtt tárgyaltak Mourinhóval?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.21. 09:24
Louis van Gaalt, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzserét hamarosan kirúgják, és José Mourinho veszi át a helyét – több angol lap hétfői száma foglalkozik ezzel a már korábban felvázolt lehetséges forgatókönyvvel.

Ha a United kikap a Stoke-tól december 26-án, menesztik Louis van Gaalt, de ha akkor nem távolítják el, a következő fordulóban, a Chelsea elleni meccset követően lesújthat a pallos – az angol lapok ebben egységesnek látszanak.

A Chelsea-től a napokban menesztett José Mourinho beugrása sem új felvetés, de a Sun ehhez hozzáteszi: értesülései szerint az MU vezetősége már azt megelőzően felvette a kapcsolatot a portugállal, hogy a Norwich szombaton elvitte a három pontot az Old Traffordról.

Van Gaal utódjaként természetesen szóba került Josep Guardiola is, csakhogy az angol lapok szerint a Unitednél biztosra veszik, hogy a Bayern Münchentől nyáron távozó katalán szakember már megegyezett a Manchester Cityvel. A Guardian szerint is a City tűnik befutónak, de azt írják: még az MU is reménykedik.

A United négy forduló óta nyeretlen (két döntetlenre két vereség jött), és csupán az ötödik helyen áll a Premier League-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik