MU: Mourinho dobta a Romát, Van Gaal helyére vár – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.20. 10:50
null
Mourinho kékről vörösre váltana? (Fotó: AFP)
José Mourinho, a Chelsea-től csütörtökön menesztett menedzser sajtóhírek szerint máris visszautasította a Roma állítólagos megkeresését, viszont szívesen leülne a Manchester United kispadjára.



„José nem megy szabadságra, meg van győződve róla, hogy nincs szüksége pihenésre, már a jövőjét tervezgeti" – tolmácsolta Mourinho szavait ügynöke a nyilvánosság számára. – Mivel imádja a labdarúgást, nem marad távol a futballpályáktól, de nem lesz ott a legjobb csapatok mérkőzésein, mert nem akarja, hogy elinduljanak a találgatások a jövőjével kapcsolatban.”

„Mourinho Londonban marad, és reméli, hogy lehetősége lesz a sajtót kizárva élni a magánéletét. Karrierje során előfordult, hogy José úgy döntött, elhagy egy klubot, de csak a Chelsea volt olyan, amely kirúgta.”

Mourinho angol sajtóhírek szerint szívesen elfoglalná a patinás MU kispadját. Egyes források szerint nyilatkozatának célja is az volt, hogy felhívja a Manchester United vezetőségének és szurkolóinak a figyelmét arra: érdekli a kihívás, és hajlandó elvállalni a feladatot. Louis van Gaal irányítása alatt erősen hullámzóan teljesít a most éppen gyenge szériában lévő MU, a holland menedzser helyzete a „vörös ördögöknél" egyre bizonytalanabb. Az MU jelenleg az ötödik a Premier League-ben, szombaton 2–1-re kapott ki otthon(!) a Norwich Citytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik