MU: Két éven belül bajnokok leszünk - Van Gaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.26. 14:36
Louis van Gaal, a Manchester United futballcsapatának menedzsere magabiztosan állítja, hogy bajnoki címhez vezeti a csapatát, mielőtt 2017 nyarán lejár a szerződése.

A 63 éves szakember tavaly nyáron hároméves szerződést kötött az Old Traffordon, majd márciusban kijelentette, hogy nyugdíjba vonulása előtt ez az utolsó munkája. Később elárulta, hogy asszisztense, Ryan Giggs követheti őt a kispadon.márciusban kijelentette, hogy nyugdíjba vonulása előtt ez az utolsó munkája. Később elárulta, hogy asszisztense, Ryan Giggs követheti őt a kispadon.

Annak ellenére, hogy ebben a szezonban mindkét hazai kupasorozatból korán kiestek és jelenleg a bajnokságban is csak a negyedik helyen állnak, Van Gaal magabiztos, és úgy véli, a „vörös ördögök” újra visszatérnek az angol futball csúcsára.

„Biztos vagyok benne, hogy a hároméves periódusom során bajnokságot nyerek. Lehet, hogy épp a következő évben” – mondta Van Gaal.

„A folyamat nem megy olyan gyorsan, mint a korábbi csapataimnál. Normális esetben a bajnoki címért kellene küzdenünk, ehhez azonban nagy változtatásokra van szükség a filozófiánkban és a klub felépítésében is” – tette hozzá a menedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik