MU: hét sérült, Rojo még nem játszhat, RvP visszatérhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.22. 18:58
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Louis van Gaal elmondta, hét sérült játékosa van – közülük négyen középpályások –, Robin van Persie készen áll a visszatérésre, az új igazolás, Marcos Rojo azonban még nem bevethető.

Van Persie nem utazott el a csapattal az amerikai túrára, mivel a világbajnokság után extra pihenőt kapott. Van Gaal korábban elmondta, csatára nincs megfelelő erőnléti állapotban, ezért nem játszatja a szezonrajton. Azon a találkozón azonban 2–1-es vereséget szenvedett a Swansea-tól az MU, így a második fordulóban már számol honfitársával a holland szakember. csatára nincs megfelelő erőnléti állapotban, ezért nem játszatja a szezonrajton. Azon a találkozón azonban 2–1-es vereséget szenvedett a Swansea-tól az MU, így a második fordulóban már számol honfitársával a holland szakember.

„Robin készen áll a játékra, ez mindenképpen nagy erősítés a csapat számára – mondta sajtótájékoztatón Van Gaal. – Nagyon örülök neki, hogy már bevethető. Rojo is az lenne, de sajnos a munkavállalási engedélye nem érkezett meg, ezért még várnia kell a bemutatkozással.”

A „vörös ördögök” menedzsere elmondta, nincs könnyű helyzetben, mivel sok sérültje van.

„Múlt héten kilenc sérült játékosunk volt, ez mostanra hétre csökkent, de ez még így is rengeteg. Menedzserként még sohasem voltam ilyen nehéz helyzetben. A középpályán vagyunk a legnagyobb bajban, Carrick már az elejétől kezdve nem bevethető, most pedig Herrera, Fellaini és Lingard is lesérült.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik