MU: Ferguson elárulta, miért nem fogott kezet Benítezzel

Vágólapra másolva!
2013.03.16. 09:45
null
Ferguson aláírásokat osztogatott, miközben Benítez állítólag a kézfogására várt (Fotó: Action Images)
A Manchester United labdarúgócsapatát irányító Sir Alex Ferguson elmondta, hogy múlt vasárnap miért nem fogott kezet a vendégek menedzserével, Rafa Benítezzel a Manchester United–Chelsea FA-kupa-mérkőzés előtt.

Benítez a 2–2-es döntetlennel végződő találkozó után jegyezte meg, hogy Ferguson nem fogadta a meccs előtt a kézfogását, a skót menedzser szerint azonban egy szó sem igaz az egészből, legalábbis olyan formában, ahogy azt a spanyol szakember beállította.

„Teljes képtelenség az egész – jött a válasz majdnem egy héttel az eset után Fergusontól. – Hogy miért nem fogtam kezet vele? Gondolják végig! Emlékeznek olyanra, hogy valaha valakivel nem ráztam volna kezet? Nem is láttam őt, mivel autogramokat osztogattam. Ott van az az indiai srác, aki minden meccs előtt kezet akar fogni velem. Azt mondja, szerencsét hoz nekem. Szóval autogramokat osztogattam, Benítezt pedig észre sem vettem. Hogy miért mondta azt, amit, fogalmam sincs. Ha tényleg kezet akart fogni velem, odaállhatott volna elém, nem?”
Ferguson mesélt a meccs után történtekről is.

„A találkozót követően odamentem kezet fogni a stábjával, és néhányan közülük még be is jöttek egy italra, szóval nem volt semmi probléma – folytatta a United menedzsere. – Nem is tudtam az egészről, míg Karen (Karen Shotbolt, az MU sajtófőnöke – a szerk.) nem küldött róla üzenetet aznap este. Különös. Nagyon különös.”

A két csapat április 1-jén játssza a negyeddöntő megismételt mérkőzését, a Chelsea otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik