MU: Cristiano Ronaldo félmillió fontos heti fizetést akar?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.14. 10:28
null
A gyenge szezonkezdet után elvágyódhat Madridból Cristiano Ronaldo (Fotó: Action Images)
Angol sajtóinformációk szerint Cristiano Ronaldo, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgója 500 ezer fontos heti fizetésért hajlandó lenne aláírni a Manchester Unitedhez. Vagy a Chelsea-hez.

Nemrég írtunk arról, hogy a Manchester United visszacsábítaná korábbi klasszisát a Real Madridtól. Csütörtökön aztán már a Chelsea is szóba került a portugálért folytatott versennyel kapcsolatban. A Daily Express szerint azonban az MU nem hagyja magát, és Ronaldónak nagyobb fizetést kínál: a jelenlegi heti 290 ezer font helyett 300 ezret kereshetne a portugál.

A hatalmas számok röptetésébe a Daily Mail is beszállt, információik szerint a portugál 500 ezer fontért hajlandó lenne elhagyni a „királyi gárdát” és aláírni a Unitedhez. A „vörös ördögök” – állítólag – korábban Sir Alex Ferguson utasítására nem voltak hajlandóak ennyit fizetni neki (mivel ez az összeg kiemelkedő lett volna a többi játékos jövedelméhez képest), de a skót távozásával nincsenek ilyen problémák, Radamel Falcao például már 390 ezret keres az Old Traffordon.

Úgy tűnik tehát, Cristiano Ronaldónak elég volt megemlítenie a visszatérését, az angol sajtó egyből nagyon rákapott a témára, mindenesetre a híreszteléseket érdemes kellő körültekintéssel kezelni. A Daily Mail a manchesteri helyzet mély elemzése után hozzátette, a portugál által kért összeget a Chelsea is hajlandó lenne kifizetni.

Igaz ugyanakkor az is, hogy a Real a nyári átigazolások után – amelyeket kritizált is CR – nem kezdte jól a szezont, szombat este elveszítette a madridi derbit, három mérkőzésen mindössze három pontot tudott gyűjteni, és ha tovább tart a sikertelenség, elképzelhető, hogy egyre jobban elvágyódik majd Spanyolországból a portugál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik