MU: készül az új akció, visszacsábítanák CR-t - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.08. 16:10
null
CR „hazatérhet”? (Fotó: Reuters, archív)
Meg nem erősített angol források szerint a Manchester United labdarúgócsapatánál már hosszú hónapok óta készülnek egy bombaüzletre, amellyel Cristiano Ronaldót visszacsábítanák a „vörös ördögökhöz”.

Cristiano Ronaldót az utóbbi időben a szokásosnál is gyakrabban boronálják össze korábbi klubjával, a Manchester Uniteddel. Persze nem véletlenül születnek a spekulációk, a manchesteri vezetők végre igazán vastag pénztárcával vannak felfegyverkezve – elég, ha csak Radamel Falcao és Angel Di María szerződtetését említjük ennek igazolására.

Ráadásul CR is egyre gyakrabban mondogatja, hogy szívesen visszatérne korábbi munkaadójához.

„Mindenki tudja, hogy imádom Manchestert, már többször elmondtam, hogy a szívemben különleges helyet foglal el. Sok barátom van ott, a szurkolók elképesztőek, és remélem, hogy egy nap visszatérhetek” – mondta pár napja a 30. születésnapját februárban ünneplő Cristiano Ronaldo a Daily Mailnek.

Nem csoda hát, hogy újra szárnyra kapott a nagy CR-MU-pletyka, a Caught Offside, az Express és a Mirror – egyelőre nehezen komolyan vehető – információi szerint egy gondosan megtervezett akció keretében a manchesteriek a télen, de legkésőbb jövő nyáron csapnának le a portugálra, akiért kezdésnek 70 millió eurós ajánlattal indulnak harcba.

Csak összehasonlításképp: a Real Madrid 2009-ben 94 millió eurót fizetett a CR7-ért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik