MU: A teljesítményemtől függ, meddig játszom - Scholes

Vágólapra másolva!
2010.08.18. 12:20
Paul Scholes, a Manchester United labdarúgója novemberben lesz 36 éves, de még mindig frissnek érzi magát. Bár korábban gondolt rá, hogy 35 esztendősen visszavonul, inkább folytatta a játékot, és már bónusznak tekinti a pályán töltött időt.

„Csinálom tovább. Remélhetőleg jól fogok játszani továbbra is és bekerülök a csapatba. Csak a teljesítmény számít. Az előző szezonban néha elgondolkoztam azon, hogy lehet, hogy utoljára játszom az adott együttes ellen. Most azonban azt gondolom, hogy a teljesítményem dönti el, meddig futballozom" – nyilatkozta Paul Scholes.

„Fiatalon mindenki azt mondja, hogy harmincöt évesen befejezi, és ami utána történik, az csupán bónusz. Én is így voltam vele. Az előző szezonom jól sikerült, és bízom benne, hogy ezúttal is legalább úgy fogok teljesíteni" – mondta a „vörös ördögök" középpályása, aki 1994-ben mutatkozott be a Manchester Unitedben. A csapattal kilenc bajnoki címet, három FA-kupát, kettő Ligakupát, két Bajnokok Ligáját és egy klubvilágbajnokságot nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik