Manchester Utd.: „Most már idegenben is el kell kezdenünk nyerni" - Phelan

Vágólapra másolva!
2011.01.23. 13:25
Igencsak elégedett volt a Manchester United Birmingham City elleni, nagyon magabiztos győzelmével (5–0) Mike Phelan, Sir Alex Ferguson menedzser asszisztense.

„Hazai pályán nemcsak nyerni, szórakoztatni is kell, ezt most megtettük. A hangulat jó, a játékosok készek a bajnoki címért folytatott harcra. De az idegenbeli formánknak javulni kell még" – célzott Phelan arra, hogy a United eddig tíz idegenbeli bajnokiból csak kettőt nyert meg.

Maga Ferguson egyrészt a három gólt szerző Dimitar Berbatovot dicsérte, másrészt hangot adott reményének, hogy Wayne Rooney elkezdi termelni a gólokat.

„Nagyon reméljük, hogy Wayne elkezd gólokat szerezni, mert rengeteget hajt és dolgozik, nagyszerű megoldásai is vannak. Dimitar parádézott, háromnál többet is szerezhetett volna. A befejezéseknél kicsit könnyelműek voltunk, de nem panaszkodhatok a játékunkra, az öt nullás siker pedig nagyon jót tett a gólkülönbségnek. Kemény meccsek jönnek, de remélem, a játékosok megoldják a feladatokat. Megvan a tapasztalatunk. Megvan a keretünk. Remélhetőleg minden akadályt veszünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik