Manchester City: még egy év – Yaya Touré hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 20:42
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel meghosszabbította Yaya Touré szerződését.

Yaya Touré 2010-ben érkezett Manchesterbe a Barcelonától, azóta hat kupát nyert a a csapattal. A szerződése június végén lejárt volna, de a hosszabbítással 2018 nyaráig elkötelezte magát.

Az elefántcsontparti középpályás a 2016–2017-es szezonban 25 bajnoki mérkőzésen öt gólt jegyzett, valamint négy FA-kupa-találkozóján két gólpassz mellett kétszer is a hálóba talált.

„Yaya Touré az egyik legtapasztaltabb és legkedveltebb játékosunk, így nem is lehetnénk boldogabbak, hogy további egy évet nálunk marad” – mondta Txiki Begiristain, a Manchester City sportigazgatója.

„Annyit mondtam magamnak, hogy a Citynél még nem ért véget az utazásom, így amikor Txiki felhívott és beszéltem a menedzserrel, nagyon megörültem. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ennek a remek klubnak a tagja vagyok, és hogy kiváló játékosokkal vagyok körülvéve, akik segítenek elérni a céljaimat” – fogalmazott Touré a szerződése meghosszabbítása után.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik