Man. United: korábbi klubtársa csúnyán beszólt Van Persie-nek

Vágólapra másolva!
2012.08.17. 16:23
Emmanuel Eboué, az Arsenal korábbi labdarúgója twitter-üzenetben fejezte ki felháborodását, amit volt klubtársa, Robin van Persie Manchester Unitedbe igazolása váltott ki belőle.

„Nem tudom megérteni ezt az ostoba hollandot. Sajnálom, képtelen vagyok felnézni egy olyan kapitányra, aki elhagyja a saját hajóját″ – írta Eboué, aki egyúttal kifejezte nagyrabecsülését Arsene Wenger Arsenal-menedzsernek gazdasági érzéke láttán.

„A főnök megint a lehető legjobb áron adott túl egy futballistán, aki már nem lesz jobb. Nagy pénzügyi mágus! Van Persie többé sohasem lesz az, aki korábban volt″ – tette hozzá az elefántcsontparti játékos, aki Van Persie után nem sokkal (2005) érkezett az Arsenalba, és tavaly igazolt el onnan – nem egy közvetlen riválishoz, hanem a török Galatasarayhoz.

A Manchester Unitedből nemrégiben távozó Michael Owen is kommentálta az átigazolást, igaz, ő más hangnemben.

„Rooney, Van Persie, Berbatov, Wellbeck, Hernández – létezik ennél erősebb csatársor? Nem vagyok biztos abban, hogy feltétlenül támadót akartak, de amikor egy ilyen játékos megszerezhetővé válik, meg kell szerezni″ – írta twitter-üzenetében a korábbi aranylabdás, akinek jelenleg nincs klubja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik