Man. City: Pellegrini nem tudott játékosa eladásáról – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.29. 13:08
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City eladta az AS Monacónak 19 esztendős támadóját, Marcos „Rony” Lopest. A transzfer maga nem meglepő, ám hogy Manuel Pellegrini, a City menedzsere azt hitte, a fiatal tehetség csupán kölcsönbe megy a francia csapathoz, az már inkább. A klub „elfelejtett” volna szólni a trénernek?

A 61 éves chilei szakember az együttes sajtótájékoztatóján beszélt játékosairól, és az akkor még csak távozófélben lévő Rony Lopesről is ejtett néhány szót.

„Biztos vagyok benne, hogy Lopes szerepel a klub jövőbeli terveiben, ám ebben a szezonban annyit kell játszatnunk őt, amennyit csak lehet. Nálunk David Silva és Samir Nasri mellett nem biztos, hogy megkapná a lehetőséget, így neki is az a legmegfelelőbb, ha kölcsönadjuk" – mondta Pellegrini a portugál utánpótlás-válogatott középpályással kapcsolatban.

Nem egészen egy óra múlva pedig jött a hivatalos bejelentés, amely szerint a Manchester City végleg eladta az AS Monacónak Lopest…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik