Man. City: Guardiola nem hajlandó változtatni a stílusán

Vágólapra másolva!
2016.12.13. 18:43
null
A Leicester elleni 2–4 egyik nehéz edzői pillanata (Fotó: Action Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola elismerte, még rengeteget kell tanulnia, azonban leszögezte, a stílusán sohasem változtat majd.

 

„El kell ismernem, hogy az utóbbi hónapban nem ment minden zökkenőmentesen. Az eredményeinkre, főleg az utolsó négy hazai bajnoki meccsünkre, nincs mentségem. Ha nem működik, amiben hiszek, tudomásul kell vennem, különben nem leszek sikeres. Remélem, kapok még egy kis időt, hogy bizonyíthassak” – nyilatkozta Pep Guardiola a goal.com-nak. (A legutóbbi négy hazai bajnoki mérlege: három döntetlen, egy vereség.)

A spanyol tréner fiai a vesztes mérkőzéseiken is fölényben játszanak – de ez nem vigasz annak fényében, hogy a City hétpontos lemaradásban van a listavezető Chelsea mögött a 15. fordulót követően.

„Nem változtatok az elképzeléseimen, ami a játékstílusunkat illeti. Követek el hibákat, de nem szeretnék olyan újításokat bevezetni, amelyeknek nem érzem szükségességét” – válaszolta Guardiola arra a kérdésre, tervez-e módosítani csapata játékán.

A City következő ellenfele a Watford lesz (szerda, 21 óra, Manchester).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik