Man. City: Guardiola nagyon hálás lehet Kloppnak

Vágólapra másolva!
2016.09.20. 13:04
Ilkay Gündogan, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City középpályása elárulta, Jürgen Klopp szavai is kellettek ahhoz, hogy Pep Guardiola csapatába igazoljon.

„Őszintén szólva tanácsot kértem Klopptól, hogy a Premier League megfelelő-e számomra. Megerősített, és azt mondta, hogy a liga tökéletesen illik a játékstílusomhoz. Hasznos volt, hogy alátámasztotta a benyomásaimat” – mondta a 25 éves futballista.

A német válogatott labdarúgó szerint Guardiola remek edző, neki pedig különösen jólesett, hogy sérülése ellenére is ennyire ragaszkodott hozzá.

„Egészen elképesztő aura veszi körül. Aki csak egy parányit ért a labdarúgáshoz, az is észreveheti, hogy Pep irányítása alatt az aktuális klubja mindig sikeres volt. Ez óriási elismerés. Én voltam az első játékos, akit a Citybe akart csábítani, ráadásul akkor sérült is voltam – de ő ennek ellenére is ragaszkodott hozzám” – mondta a játékos a Bildnek.

Gündogan sérülését követően szeptember 14-én mutatkozott be a Manchester Cityben a Mönchengladbach elleni BL-mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik