Man. City: a sportigazgató beszélt Messiről és Mbappéról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.25. 12:16
Txiki Begiristain, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City sportigazgatója megszólalt Lionel Messi és Kylian Mbappé esetleges szerződtetésével kapcsolatban.

Lionel Messi kapcsán azt pletykálták, miszerint Pep Guardiola csapata 300 millió eurót kíván ajánlani a Barcelona ötszörös aranylabdás játékosáért – a találgatások ott kezdődtek, hogy megjelent a nemzetközi sajtóban Manszúr sejk állítólagos nyilatkozata, miszerint a futballtörténelem legnagyobb átigazolása következik majd.a futballtörténelem legnagyobb átigazolása következik majd.

Ezt a Manchester City később tagadta, most pedig Txiki Begiristain, a klub sportigazgatója is tiszta vizet öntött a pohárba.

„Ne vicceljünk már, lehetetlen! – kommentálta a szakember az argentin klasszissal kapcsolatos híreszteléseket. – Marad a Barcelonánál. Ami pedig Kylian Mbappé megszerzését illeti, érte nem vagyunk versenyben, az átigazolási időszakból hátralévő idő már nem elég egy ilyen üzletre. Persze ha az utolsó napokban történik valami, akkor készen állunk, elvégre ez a munkánk. Ha úgy gondoljuk, tovább tudunk javítani a kereten, meg is tesszük.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik