Liverpool: unatkozik a család, Mascherano a Barcával vigasztalódna

Vágólapra másolva!
2010.05.17. 16:53
Javier Mascherano, az angol Liverpool labdarúgó-csapatának argentin középpályása kijelentette, még ma is bosszantja, hogy tavaly nem igazolhatott a Barcelonába. Mivel családja nem érzi jól magát Liverpoolban, a váltás újra aktuális lehet – adta hírül hétfőn a játékossal beszélgetést közlő Liverpool Daily Post.

„A Barcelona-ügy mélyen érintett, disznóság, hogy nem igazolhattam oda, mert nagyon szerettem volna abban a városban élni" – idézi a lap Mascheranót, aki idény eleji gyenge formáját is részben Rafa Benítez menedzser „röghöz kötő" döntésének tulajdonítja.

Mascherano hozzátette: idegölő számára, hogy Emiliano Insúa és Maxi Rodríguez személyében csupán két argentin futballistatársa él Liverpoolban, s például Carlos Tévezt (Manchester City) lehetetlen a városba csábítania; ha találkozni akar vele, neki kell kopogtatnia az ő ajtaján.

„Én még csak-csak elvagyok úgy, hogy a négy-öt téli hónapban otthon ülök a családtagjaimmal, ők azonban még annyit sem mozdulnak ki, mint én. Pedig a feleségem, aki egy szót sem beszél angolul, meg a lányaim is megérdemelnék, hogy minden napjukat tartalmasan töltsék el" – folytatta a játékos.

Az angol sajtó szerint a helyzet egyértelmű: a vb-re készülő argentin válogatott játékos „üzent" a Barcelonának, újra tegyen érte ajánlatot a Liverpoolnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik