Liverpool: Gulácsi távozása miatt is jött a belga kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.06. 17:04
A Liverpool labdarúgócsapata három kapussal – Brad Jones, Pepe Reina és a most szerződtetett Simon Mignolet – vág neki a következő szezonnak. Brendan Rodgers menedzser szerint összetett oka volt annak, hogy új kapuvédőt szerződtettek a nyáron.

„Mindig is fontosnak éreztem, hogy a kereten belül versenyhelyzet legyen, és ez vonatkozik a kapusokra is. Beszéltem Pepével az elmúlt hónapokban, és elmondtam neki, hogy az igazi verseny miatt szeretnék hozni egy másik kapust. Nagyon őszinte voltam velük, és megértették a helyzetet. Pepe lenyűgöző teljesítményt nyújtott eddig itt, Brad Jones is kitűnő volt, amikor beállhatott, de úgy éreztem, kell még egy kapus” – nyilatkozta a menedzser a Sky Sportsnak.

„Simon érkezésével nagyszerű verseny alakul ki, és ez mindenkit jobb teljesítményre sarkall. Gulácsi Péter személyében kapust veszítettünk, és legalább három bevethető kapusra szükségünk van. Simon Mignolet megvásárlásával Európa egyik top fiatal kapusát szereztük meg – és ezt bizonyította már az elmúlt években a Sunderlandben” – tette hozzá Rodgers.

A Liverpooltól távozó Gulácsi Péter négy évre szóló szerződést írt alá az osztrák Red Bull Salzburghoz.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik