Liverpool: az El-döntőt és az Eb-t kihagyó védő fellélegezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.08. 21:53
Az Európai Labdarúgó-szövetség nem sújtja további szankciókkal Mamadou Sakhót, a Liverpool francia válogatott középhátvédjét, aki áprilisban megsértette az UEFA doppingszabályát.

A 26 esztendős játékos zsírégetőt használt, amiről nem tudta, hogy doppingszereket tartalmaz. A Liverpool védője nem kérte a B-próba elvégzését, majd az UEFA harminc napra felfüggesztette a játékjogát, ami azt jelentette, hogy kihagyja az Európa-liga döntőjét.A 26 esztendős játékos zsírégetőt használt, amiről nem tudta, hogy doppingszereket tartalmaz. A Liverpool védője nem kérte a B-próba elvégzését, majd az UEFA harminc napra felfüggesztette a játékjogát, ami azt jelentette, hogy kihagyja az Európa-liga döntőjét.

Az európai szövetség május végén nem hosszabbította meg Sakho eltiltását, a futballista azonban mégsem került be a francia válogatott Európa-bajnoki keretébe.

Az UEFA pénteken bejelentette, hogy nem folytatja a vizsgálatot a Liverpool játékosával szemben, aki így a következő szezon kezdetén már a klubjában és a nemzeti csapatban is pályára léphet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik