Leicester City: aláírt a háromszoros El-győztes – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.06. 17:00
Az angol élvonalbeli Leicester City bejelentette Vicente Iborra szerződtetését. A Sevillától érkező labdarúgó négy évre írt alá a 2016-os Premier League-győztesnél.

A Sevilla kedden közleményben jelezte, hogy megállapodott a Leicesterrel Vicente Iborra átigazolásáról. A 29 éves spanyol középpályás átesett az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta négyéves szerződését a Citynél.

Iborra – aki sorozatban három Európa-ligát nyert a Sevillával – a Leicester City második nyári szerzeménye Harry Maguire után. Az angol együttes nem hozta nyilvánosságra az átigazolási díjat, sajtóhírek szerint az andalúziai klub 15 millió eurót kap a legutóbbi idényben csapatkapitányi karszalagot viselő játékosért, aki nem mellesleg a tavasszal játszott a Leicester ellen a Bajnokok Ligájában.jelezte, hogy megállapodott a Leicesterrel Vicente Iborra átigazolásáról. A 29 éves spanyol középpályás átesett az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta négyéves szerződését a Citynél.

Iborra – aki sorozatban három Európa-ligát nyert a Sevillával – a Leicester City második nyári szerzeménye Harry Maguire után. Az angol együttes nem hozta nyilvánosságra az átigazolási díjat, sajtóhírek szerint az andalúziai klub 15 millió eurót kap a legutóbbi idényben csapatkapitányi karszalagot viselő játékosért, aki nem mellesleg a tavasszal játszott a Leicester ellen a Bajnokok Ligájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik