Kép: óriásit trollkodtak az Arsenalba tartó David Luizzal

Vágólapra másolva!
2019.08.08. 18:53
Nem minden szurkoló viseli jól, ha egy játékos távozni készül kedvenc csapatából. Egybehangzó sajtóhírek szerint éppen erre készül a Chelsea védője, David Luiz, a rajongók pedig furcsa módszerrel „bosszulják meg” a várható transzfert.

FRISSÍTÉS: az Arsenal még csütörtök este bejelentette, amire mindenki számított: David Luiz az Arsenal játékosa lett. FRISSÍTÉS: az Arsenal még csütörtök este bejelentette, amire mindenki számított: David Luiz az Arsenal játékosa lett.

Luiz ugyanis a napokban megtagadta az edzést a londoni kékeknél, mivel a város északi részére, az Arsenalhoz szeretne igazolni.

Egyes hírportálok arról számolnak be, Luiz viszonya a nemrég kinevezett Frank Lamparddal hűvösnek mondható, miután nemrég az egyik felkészülési mérkőzésen nézeteltérésük támadt, az angol szakember pedig megmondta a brazilnak, nem számít rá kezdőjátékosként az előttünk álló idényben – a védő így inkább távozna.

Nem minden Chelsea-szurkoló nézné jó szemmel, ha David Luiz az Arsenalhoz igazolna… (Fotó: AFP)
Nem minden Chelsea-szurkoló nézné jó szemmel, ha David Luiz az Arsenalhoz igazolna… (Fotó: AFP)


És itt jönnek a képbe a szurkolók: közismert, hogy London Mayfair nevű, igen előkelő negyedében üzemeltet éttermet David Luiz – melynek egyébként Willian is tulajdonosa. A lehetséges átigazolás hírét meghalló rajongók pedig elkezdtek egyre rosszabb értékeléseket írni a Babbo nevű étteremhez a TripAdvisoron és a Google-ön keresztül. Ráadásul nemcsak a Chelsea szurkolói, hanem a Luiz érkezésére felkészülő Arsenal drukkerei is kommenteltek – valaki például az Arsenal menedzsere, Unai Emery nevében…

„A tulajdonos nagyon jó játékos, segíthet nekünk abban, hogy a tabella első négy helyének valamelyikén végezzünk” – írja az Emeryként bemutatkozó felhasználó. A Chelsea rajongói közül legtöbben azzal poénkodtak, hogy hosszú, göndör hajszálat találtak az ételükben, ám olyan is volt, aki azt írta, Európa-liga szintű az étterem – utalva ezzel a legutóbbi kiírás két döntősére, a Chelsea-re és az Arsenalra.

ODDSbible on Twitter

Chelsea and Arsenal fans have started leaving reviews on David Luiz's restaurant and it's brilliant



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik