Everton: Fél éven belül tökéletes játékossá válhatok - Besic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.17. 19:21
null
Muhamed Besic (jobbra) és a QPR-t erősítő Leroy Fer (Fotó: Action Images)
A hétfő esti, Queens Park Rangers ellen 3–1-re megnyert bajnokin Muhamed Besic volt az Everton labdarúgócsapatának egyik legjobbja. A Ferencváros korábbi bosnyák középpályása úgy gondolja, hogy fél éven belül tökéletes játékos válhat belőle.

 

A Liverpool Echo megemlíti a cikkében, hogy Besic a rá jellemző kemény, harcos játékkal rukkolt ki a QPR elleni meccsen, és a labdát is jó hatékonysággal játszotta meg.

„Szeretek szerelni, ez jellemző a játékstílusomra. Még mindig fiatal vagyok, és tanulnom kell, mert néha buta hibákat követek el, de úgy gondolom, hogy fél éven belül tökéletes játékos válhat belőlem. Nagyon jól érzem magam, hiszen egy kis bajnokságból jöttem, most pedig egy nagy ligában játszhatok. Élvezek tehát minden találkozót, és igyekszem a maximumot nyújtani. Néha nem játszom jól, de mindig kiadok magamból mindent” – nyilatkozta Besic a liverpooli lapnak.

A 22 éves futballista a nyáron a Ferencvárosból igazolt az Evertonhoz, az NB I után tehát a világ egyik legerősebb bajnokságában kell megállnia a helyét. Önbizalomban azonban nem szenved hiányt.

„Minden játékostól tanulok, de ők is tanulhatnak tőlem. Nem számít, hány éves vagy. Nagyon élveztem a hétfői mérkőzést, mivel most nyertünk először úgy, hogy a kezdőcsapatban kaptam helyet. Hogy ez lett volna az eddigi legjobb meccsem? Nem tudom, ezt a szurkolóknak kell eldönteniük vagy a menedzsernek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik