Edzősors: akárhol köt ki Mourinho, ezt a két játékost viszi?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.22. 18:46
José Mourinho néhány napja Milánóban járt, ahol korábbi klubja, az Internazionale vendége volt. A fekete-kékek elmondták, tárgyalásról szó sem volt, az olaszok azonban máshogy tudják. Igaz, valóban nem a klubbal ült le beszélgetni a Special One...

A milánói együttes szombati, Sampdoria elleni olasz bajnoki mérkőzése előtt Mourinho egy közös ebéden vett részt az Inter vezetőivel. Az ebédet követően Bedy Morattit, Massimo Moratti testvérét faggatták az újságírók Mourinho esetleges visszatéréséről.

„José fantasztikus ember, nagyon hiányzik nekünk az Internél. Hogy visszatér-e? Nem, most boldog, megy a Manchester Unitedhez” – szólt a klubnál igazgatói posztot betöltő Bedy Moratti egyértelmű válasza a sajtó érdeklődésére.

Olasz sajtóhírek szerint azonban nemcsak a milánóiak vezetőségével beszélt Mourinho, két játékossal is tárgyalt, akiket elvinne új klubjához.

A La Gazzetta dello Sportnál úgy tudják, Mirandát és Mauro Icardit csábítja a portugál.

Függetlenül attól, melyik klubnál köt ki Mourinho, új csapatának mélyen a zsebébe kell nyúlnia, Icardi piaci értékét 32, Mirandáét 16 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik