Inter: nem elszólás, Milánóban már tudják Mourinho új klubját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.21. 09:44
Szinte nem telik el úgy nap az angol sportsajtóban, hogy ne cikkeznének a Manchester Unitedet irányító Louis van Gaal menesztéséről és lehetséges utódjáról, akik között legtöbbször a Chelsea-t az ősszel elhagyó José Mourinhót emlegetik.

A Manchester United hétközi, az Európa-ligában elszenvedett vereségével ismét hatalmas a nyomás a „vörös ördögök” holland menedzserén, így a távozását körvonalazó információk is felerősödtek. Manchester United hétközi, az Európa-ligában elszenvedett vereségével ismét hatalmas a nyomás a „vörös ördögök” holland menedzserén, így a távozását körvonalazó információk is felerősödtek.

Mindeközben a portugál menedzser meglátogatta volt klubját, az Intert. A milánói együttes szombati, Sampdoria elleni olasz bajnoki mérkőzése előtt Mourinho egy közös ebéden vett részt az Inter vezetőivel. Az ebédet követően Bedy Morattit, Massimo Moratti testvérét faggatták az újságírók Mourinho esetleges visszatéréséről.

„José fantasztikus ember, nagyon hiányzik nekünk az Internél. Hogy visszatér-e? Nem, most boldog, megy a Manchester Unitedhez” – szólt a klubnál igazgatói posztot betöltő Bedy Moratti egyértelmű válasza a sajtó érdeklődésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik