Chelsea: Lamparddal, A. Cole-lal és Terryvel is hosszabbítanának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 08:39
Három ikonjával, John Terryvel, Frank Lamparddal és Ashley Cole-lal is hosszabbítani tervez a Chelsea.

John Terry második virágkorát éli. Harminckét mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban, a csapat pedig összesen huszonnégy gólt kapott harmincnégy találkozón – ez a legjobb arány idén a Premier League-ben.

A remeklésnek köszönhetően a 33 éves kapitány hamarosan új szerződést írhat alá a londoni klubnál. Rajta kívül két másik „őskövület” is új szerződést kaphat. Ashley Cole és Frank Lampard is hosszabbítás előtt áll a másodedző, Steve Holland szerint.

„John remek szezont fut idén, a miénk a legjobb védelem a Premier League-ben, és ő majdnem mindegyik meccsen ott volt. A csapat és a játékos is szeretné a hosszabbítást. Ugyanez a helyzet Lamparddal és Cole-lal” – mondta Holland.

Lampard és Terry esetében nincs is semmi meglepő abban, hogy új szerződést kínálna nekik a klub, Cole esete azonban más. Az angol balbekk mindössze huszonegy tétmeccsen (ebből14 bajnoki mérkőzés) lépett pályára ebben a szezonban, és az utóbbi időben csak második számú opció posztján César Azpilicueta mögött. A Chelsea-nél azonban őt is nagy becsben tartják, és nem szeretnék elveszíteni, így hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek a felek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik