Chelsea: távozik a védő, Mourinho már az utódját keresi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.21. 21:15
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere elmondta, már keresik Filipe Luís utódját balhátvéd poszton, mivel a brazil távozik a klubtól.

Mourinho már hétfőn úgy fogalmazott, nem gördítenek akadályt Filipe Luís távozása elé, megfelelő ajánlat esetén elengedik. A portugál szakember most újra megszólalt az üggyel kapcsolatban.nem gördítenek akadályt Filipe Luís távozása elé, megfelelő ajánlat esetén elengedik. A portugál szakember most újra megszólalt az üggyel kapcsolatban.

„Jelen pillanatban az a helyzet, hogy szükségünk van egy balhátvédre, mivel minden bizonnyal eladjuk Filipe Luíst – mondta Mourinho. – Meg kell néznünk, milyen lehetőségeink vannak, találnunk kell egy klubot, amely elfogad egy ajánlatot augusztus végéig. Más poszton nincs szükségünk új játékosra.”

Filipe Luíscsupán egy éve a Chelsea játékosa, akkor csaknem 23 millió euróért igazolt át az Atlético Madridtól, ám elképzelhető, hogy máris visszatér, az első számú kérője ugyanis a korábbi klubja. A brazilt az Augsburg balhátvédje, Baba Rahman pótolhatja a goal.com információi szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik