Chelsea: Petr Cech megküzd a kezdő pozícióért Courtois-val

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 09:31
Az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának kapusa, Petr Cech megküzd Thibaut Courtois-val a kezdőcsapatbeli tagságért.

Cech kidőlt a tavasz végén, miután vállsérülést szenvedett, még műteni is kellett. Időközben az Atlético Madridnak kölcsönadott belga Thibaut Courtois-t hároméves időszakot követően visszarendelték Londonba.

A Chelsea nem szeretne még egyszer olyan hibát elkövetni, mint az előző szezonban, amikor a cseh kiesésekor a Bajnokok Ligája elődöntőjében pont az ellenfélnél védett a belga játékos, a spanyol csapat pedig be is jutott a fináléba. Cech-nek így meg kell küzdenie a csapatba kerülésért, a kapus azonban a korábbi hírekkel ellentétben nem menekül, hanem áll a kihívás elébe.

„Maradok a Chelsea-ben, ez teljesen biztos – mondta Cech az Ekipa 24-nek a Chelsea, Olimpija Ljubljana elleni 2–1-es győzelme után. – Nem sajnálom, hogy két remek kapus van a keretben, ez csak jobban motivál. Ezen a szinten mindig küzdeni kell, ha játszani akarsz. Ráadásul nemcsak Courtois és én vagyok, hanem Matej Delac is megmutatta, hogy kiváló kapus.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik