Chelsea: „Mourinho stílusa nem lep meg, de ez nem jött be”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.27. 19:56
null
Scholes szerint nem vált be a portugál taktikája (Fotó: Reuters)
Paul Scholes, a Manchester United legendás labdarúgója szerint José Mourinho a beszólásaival nem javít együttese, a Chelsea helyzetén.

José Mourinho az utóbbi időben többször is nekiugrott a sajtótájékoztatókon az angol ligában dolgozó bíróknak, legutóbb Nemanja Matics kiállítása után borult ki a londoni menedzser, aki a következőt mondta: „Örülök, hogy nem vagyok hülye, és néhány hónapja megértettem, mi folyik itt” – utalt a Special One újra arra, hogy az angol játékvezetők a Chelsea ellen dolgoznak.

„Senkit sem lep meg Mourinho stílusa, ismerjük a módszereit, mindent megtesz, hogy elbizonytalanítsa a bírókat, és így előnybe kerüljön. Be kell látnia a portugálnak, ez most nem jött be, sőt, visszafelé sült el” – írta az Evening Standard hasábjain a visszavonulása óta szakíróként is dolgozó Paul Scholes.

„Nem árt, ha Mourinhónak az ilyen kijelentéseinél azok a szituációk is beugranak, amelyeknél a kétes esetekben az ő javukra döntöttek. Szó sincs arról, hogy a játékvezetők ellene fordultak, ha ez egy taktika, lassan rá kell jönnie, nem működik…” – tette hozzá Scholes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik