Chelsea: Matics súlyos pénzért tért vissza a Benficából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 18:19
null
Matics visszaveszi a Chelsea mezét benficás évei után (Fotó: Reuters)
Az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy öt és féléves szerződést kötött a Benfica középpályásával, a szerb Nemanja Maticcsal.

Maticsot 2009-ben Kassáról vette meg a Chelsea mindössze másfélmillió fontért, a hírek szerint most a londoniak – akik 2011 januárjában a David Luiz-ügylet keretében passzolták el a szerbet a Benficának – most 21 millió fontért (25 millió euróért) szerezték vissza. Az átigazolási összeget a Benfica hozta nyilvánosságra hivatalos honlapján.

„Nagyon örülök, hogy Nemanja visszatér a Chelsea-be. Portugáliában kiteljesedett a játéka, és fantasztikus középpályás lett belőle. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fontos tagja lesz a csapatnak" – üdvözölte Matics szerződtetését a Chelsea menedzsere, José Mourinho. Matics a 21-es számú mezt kapja meg a londoniaknál.

Matics érkezésével tulajdonképpen biztossá vált Kevin de Bruyne távozása is, a 22 éves belga válogatott játékos várhatóan 16 millió fontért lesz a német élvonalbeli Wolfsburg futballistája.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik