Chelsea: hasmenést kíván Hazard-nak a rivális honfitárs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.15. 14:16
Vincent Kompany, a Manchester City hátvédje azzal viccelődött egy interjú során, hogy reméli, Eden Hazard hasmenés miatt kénytelen lesz kihagyni az angol bajnoki címvédő Chelsea és a Manchester City vasárnapi rangadóját.  

A belga válogatott hátvéd a Het Nieuwsbladnak nyilatkozott a közelgő rangadóról és a Premier League 2014–2015-ös szezonjában a legjobb játékosnak választott Eden Hazard-ról.

„Az ember azt kívánja, bárcsak hasmenése lenne és ne tudna játszani – viccelődött Kompany. – Komolyra fordítva a szót, nem lehet alábecsülni a képességeit, a jelenlegi Chelsea legfontosabb játékosa. A múlt héten a Swansea ellen nem a legjobb formáját mutatta, de így is ő volt a londoniak egyetlen kapura veszélyes játékosa.”

„Az alapos taktikai felkészülés egyszerűen nem elég ellene, ha játékba lendül, kitör a káosz. Ő dönti el, mennyire jó aznap a csapata.”

„Hogy elérheti-e Cristiano Ronaldo és Lionel Messi szintjét? Ha azt nézzük, hogy mennyit fejlődött az elmúlt években, elképzelhetőnek tartom. Akár még azt is, hogy hozzájuk hasonló mennyiségben termelje a gólokat.”

Kompany végül a rangadójára is előre tekintett.

„A Chelsea lett a bajnok májusban, így jelenleg ők a legjobb csapat, mi pedig örömmel állunk a kihívás elé. Az előző szezonban mindkét Chelsea elleni mérkőzésen mi voltunk a jobb csapat, de az eredmény alakulása nekik kedvezett. Most vasárnap is szeretnénk dominálni ellenük, de a három pont megszerzése a legfontosabb.”

Egy héttel ezelőtt, az első angol bajnoki fordulóban a Chelsea 2–2-s döntetlent játszott a Swansea ellen, míg a Manchester City a West Brom otthonában aratott 3–0-s sikerrel indította a szezont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik